Letter to the Editor: In defense of entrance to justice center; people so rude

Dear Editor:
I would like to express my disappointment with the residents of Meeker regarding their criticism of the front entrance of the justice center.

There is a logical reason the original stone wasn’t used, and project personnel will gladly explain that decision if you ask.
The point of this letter, though, is to ask everyone to stop being so rude and critical. The aesthetics of this building will not impact your lives in any way whatsoever.
What will impact lives is the improved safety and security of the jail and the improved function of a new building instead of one that is crumbling or filled with asbestos.
Every decision regarding the building had been made with thought and thorough evaluation, so please stop with the negativity.
Amanda Jaquez
Meeker